Receptie Diner



Al onze amuses en gerechten komen uit eigen keuken, wij gebruiken dagverse ingrediënten en dit zonder frituren, dus geen geurhinder. 

Assortiment amuses en gerechten variabel volgens wens en seizoen.


Amuses:

Tijgergarnaal op mousse van krab

Bruschetta met tapenade en zontomaat

Seizoenspaté & sinaasconfijt op kramiek


Duo brie & kiwi

Zuiders vissoepje met rivierkreeftjes

Camembert en grijze garnaaltjes


Menu:

Ter plaatse warm gerookte zalm op bieslooksalade

(a la minute gerookt eventueel met bijhorende uitleg)


Scampispies op saffraanrisotto


Speenvarkenfilet met dragonhollandaise, groene groentjes, 

caprolivetomaat en aardappelkoekjes


Chocolademoelleux met rode vruchten en vanille-ijs


Petit Pousse Café

Bovenstaande richtprijs bevat bereiding en bediening van de amuses en menu, keuken- & serveerbenodigdheden, borden, bestek en vaat, eventueel partytafels met linnen, ...

 

© Lamuse 2017 - Vlaams-brabant - 016 623 452 - 0475 763 081 - info@lamuse.be