Amuse Amuse


Receptieformule met een assortiment van koude, warme en zoete amuses uit eigen keuken met dagverse ingrediënten en zonder frituren, dus geen geurhinder. 

Assortiment is variabel volgens seizoen.

Voorbeeld:

Tijgergarnaal op mousse van krab

Bruschetta met tapenade en zontomaat

Seizoenspaté & sinaasconfijt op kramiek


Duo brie & kiwi

Italiaans scampidroomlepeltje

Zalm & mozzarella op toast

Romige spinaziesoepje met serranosnippers

Pizza olijf, ricottatomaat & parmezaan

Geitenkaasje op peperkoek


Assortiment zoetjes

(eclair, chocomoussenootje, frangitarte, brownie, …)

Bovenstaande richtprijzen bevatten Amuses : bereiding en bediening van de amuses, keuken- & serveerbenodigdheden, ...

De All In formules hebben extra bvb : Cava Portaceli Brut, La Chouffe blond 75 cl, sinaas, water, bediening dranken, partytafels & linnen, glazen & vaat, +- 2 u ...

© Lamuse 2017 - Vlaams-brabant - 016 623 452 - 0475 763 081 - info@lamuse.be